Barney’s

Het fijnste plekje aan de Maas!

 

Onze geschiedenis

Leer ons kennen!

Barney’s is een naam met een brede geschiedenis. Het heeft ook veel bijnamen, zoals;

  • Restaurant Barney’s
  • Barney

Geschiedenis restaurant Schiedam

Ons gezellige restaurant is van oudsher een restaurant van de de bekende Beren keten. Ieder restaurant heeft een beer als mascotte. Deze beren hebben allemaal een unieke naam. In Beren restaurant Schiedam Maasboulevard is de naam Barney de beer. Omdat we een stukje van deze historie ook in de toekomst wilde voortzetten hebben we er voor gekozen om de naam hierbij aan te sluiten.

Alles in het nieuw

De Coronacrisis is goed benut. We hebben het complete restaurant, de keuken en de terrassen opgefrist. We hebben alles geschuurd en geschilderd. Binnen is de indeling aangepast en hebben we mooie decoratie aangebracht voor het ultieme thuisgevoel!

Om het boulevard gevoel te versterken hebben we heerlijke loungebanken met vrolijke kussen geplaatst. De palmbomen zorgen er voor dat je zin krijgt om te relaxen, gewoon overdag tijdens een heerlijke lunch, in de middag voor een wijntje en in de avond voor een gezellig tafeltje vol.

Restaurant aan de Maas

Barney’s ligt aan de Maas en heeft een geweldig uitzicht over de rivier waarvan je elke dag kunt genieten. In de zomermaanden staat het terras voor je uit; lekker genieten van de zon, lekker eten en de kinderen kunnen buiten spelen in het park.

Je kunt bij Barney’s terecht voor een daghap tot en met een uitgebreid diner. Bekijk de menukaart en kies uw favoriete gerecht!

Verbouwing

Iets te vieren?

Vier het bij Barney’s Schiedam

Verjaardag?

Ben je binnenkort jarig, of wil je iemand verrassen voor zijn/haar verjaardag? Vier het in Barney’s! Zowel kleine groepen als grote groepen kunnen bij ons terecht. Een kinderfeestje? Geen probleem! Reserveer van tevoren uw tafel en vermeldt erbij dat er een jarige in het midden is.

Een vrijgezellenfeestje?

Maak deze feestelijke dag compleet en reserveer voor een lunch, diner of high tea bij Barney’s in Schiedam. Bij een reservering vanaf 10 personen, ontvangt de hele groep een gratis verrassingsdessert!

Let op: dit is alleen geldig bij een vrijgezellenfeestje. Niet in combinatie met andere acties

Barney's Schiedam

Bezoekadres:

Maasboulevard 3
3114 HB Schiedam

Postadres:                  

Postbus 117
3255 ZJ Oude-tonge

 

 

 

 

 

Aangepaste openingstijden:

Maandag 11:30-17:00

Dinsdag 11:30-17:00

Woensdag 11:30-17:00

Donderdag 11:30-17:00

Vrijdag 11:30-17:00

Zaterdag 11:30-17:00

Zondag 11:30-17:00

Afhalen & bezorgen dagelijks tussen 12:00 uur - 20:00 uur

Contact

Tel : 010-4734466
E-mail: info@barney-schiedam.nl

Kvk: 72138041

Btw: NL859001489B01

Volg ons online!

Volg ons online!