Arrangementen

Onze arrangementen zijn speciaal voor de feestvierders in Schiedam. Vier uw dag of verras een vriend(in)/familielid/collega met één van onze arrangementen.

U kunt kiezen uit:

Heeft u een voedselallergie?

Vraag naar de allergenenkaart!

Iets te vieren?

Sharing Dinner

Samen delen€28 p.p.

Genieten van de allerlekkerste gerechten? Met sharing dinner deelt u gerechten uit de menukaart verdeeld over vier rondes. Geniet van onze sharing dinner in Barney’s Schiedam en laat u verrassen door onze kok!

High Tea

Thee en lekkers€20 p.p.

De enige onvervalste High Tea maar dan natuurlijk in onze eigen stijl. Een ruime keuze uit fijne theesoorten, petit fours, vers fruit, broodjes en hartige lekkernijen. U vind ze allemaal terug in onze High Tea. 

High Wine

Wijn en hapjes€26 p.p.

Lekker even bijkletsen en zorgeloos genieten van wijn en lekkere hapjes. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, verjaardag of als uitje met collega’s. Reserveer onze High Wine gemakkelijk online!

High Barney’s

Voor de liefhebbers€26 p.p.

Vrijgezellenfeest, uitje met vrienden of de vrijmibo met collega’s? Organiseer een High Barney’s met drie speciaalbieren en verschillende hapjes waaronder saté, spareribs, butterfly shrimps en een broodje buikspek! Met wie gaat u de High Barney’s reserveren?

Barney's Schiedam

Maasboulevard 3
3114 HB Schiedam

Openingstijden

Aangepaste openingstijden voor afhalen en bezorgen i.v.m Covid-19 maatregelingen

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag 16:00-21:00

Donderdag 16:00-21:00

Vrijdag 16:00-22:00

Zaterdag 16:00-22:00

Zondag 16:00-21:00

Gratis parkeren voor de deur!

Volg ons online!