Arrangementen

Onze arrangementen zijn speciaal voor de feestvierders in Schiedam. Vier uw dag of verras een vriend(in)/familielid/collega met één van onze arrangementen.

U kunt kiezen uit:

Heeft u een voedselallergie?

Vraag naar de allergenenkaart!

Iets te vieren?

Sharing Dinner

Samen delen€28 p.p.

Genieten van de allerlekkerste gerechten? Met sharing dinner deelt u gerechten uit de menukaart verdeeld over vier rondes. Geniet van onze sharing dinner in Barney’s Schiedam en laat u verrassen door onze kok!

High Tea

Thee en lekkers€20 p.p.

De enige onvervalste High Tea maar dan natuurlijk in onze eigen stijl. Een ruime keuze uit fijne theesoorten, petit fours, vers fruit, broodjes en hartige lekkernijen. U vind ze allemaal terug in onze High Tea. 

High Wine

Wijn en hapjes€26 p.p.

Lekker even bijkletsen en zorgeloos genieten van wijn en lekkere hapjes. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, verjaardag of als uitje met collega’s. Reserveer onze High Wine gemakkelijk online!

High Beer

Voor de liefhebbers€26 p.p.

Vrijgezellenfeest, uitje met vrienden of de vrijmibo met collega’s? Organiseer een High Beer met drie speciaalbieren en verschillende hapjes waaronder saté, spareribs, butterfly shrimps en een broodje buikspek! Met wie gaat u de High Beer reserveren?

Barney's Schiedam

Maasboulevard 3
3114 HB Schiedam

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11:30 - 22:00 uur
Keuken geopend vanaf 12:00 - 21:00 uur

Gratis parkeren voor de deur!

Reserveren / Vragen

Tel.: 010-4734466

Volg ons online!